muha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

muha Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (ha)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg muncul mabur (tmr. anak manuk);;
Kacocogna karo muwa.







Kata kunci/keywords: arti muha, makna muha, definisi muha, tegese muha, tegesipun muha

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.