muji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

muji krama/ngoko

  1. sêmbahyang, ndonga;
  2. êngg ngalêm
Kacocogna karo
  • puji.








Kata kunci/keywords: arti muji, makna muji, definisi muji, tegese muji, tegesipun muji
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org