muka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

muka (Snk) (Kw)

  1. rai;
  2. ngarêp.







Kata kunci/keywords: arti muka, makna muka, definisi muka, tegese muka, tegesipun muka

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.