mular

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mular Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (la) (r)
Lingga:

  1. (Kw) (êngg
krama
Krama mular
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) nangis.








Kata kunci/keywords: arti mular, makna mular, definisi mular, tegese mular, tegesipun mular
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org