muli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

muli Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦭꦶ (li)
Lingga: krama/ngoko

  1. muntir (nyêthot lsp) diubêngake;;
Kacocogna karo pulir, ulir.








Kata kunci/keywords: arti muli, makna muli, definisi muli, tegese muli, tegesipun muli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org