mulur

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mulur krama/ngoko

  1. mundhak dawa;
  2. munggah marang pangadilan kang luwih dhuwur (tmr. prakara);
  3. mundhak suwe (tmr. cicilan lsp);
  4. (mulur nalare) pc kanthi digagas dawa
Kacocogna karo
  • ulur.







Kata kunci/keywords: arti mulur, makna mulur, definisi mulur, tegese mulur, tegesipun mulur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.