mundhut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mundhut ki

  1. njupuk;
  2. njaluk;
  3. ngêpèk;
  4. tuku
Kacocogna karo
  • pundhut, pèk.







Kata kunci/keywords: arti mundhut, makna mundhut, definisi mundhut, tegese mundhut, tegesipun mundhut

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.