mundur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mundur krama/ngoko

  1. mlaku mêmburi, kb maju;
  2. ki ak mulih
Kacocogna karo
  • undur.








Kata kunci/keywords: arti mundur, makna mundur, definisi mundur, tegese mundur, tegesipun mundur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.