mungu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mungu Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦔꦸ (ngu)
Lingga:

  1. ki nggugah;;
Kacocogna karo wungu.








Kata kunci/keywords: arti mungu, makna mungu, definisi mungu, tegese mungu, tegesipun mungu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.