mungu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mungu Aksara Jawa: ꦩꦸꦔꦸ
Lingga:

  1. ki nggugah;;
Kacocogna karo wungu.








Kata kunci/keywords: arti mungu, makna mungu, definisi mungu, tegese mungu, tegesipun munguBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org