munte

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

munte êngg krama/ngoko

  1. bangsaning mêrjan;
  2. mutiyara
Kacocogna karo
  • mote.








Kata kunci/keywords: arti munte, makna munte, definisi munte, tegese munte, tegesipun munte
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org