munting

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

munting krama/ngoko

  1. cilik aringkih (kuru bangêt);
  2. êngg ora akèh wohe.








Kata kunci/keywords: arti munting, makna munting, definisi munting, tegese munting, tegesipun muntingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org