muntu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

muntu krama/ngoko ak

  1. mlintir (bolah lsp);
  2. ngênam bolah lsp. digawe sabuk lsp;
  3. têmênan ênggone nggagas
Kacocogna karo
  • puntu.








Kata kunci/keywords: arti muntu, makna muntu, definisi muntu, tegese muntu, tegesipun muntuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org