mupakat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mupakat (Ar) krama/ngoko

  1. pc cocog karo;
  2. rujuk, tunggal panêmu;
  3. pc panêmu;
  4. êngg pakumpulan desa;








Kata kunci/keywords: arti mupakat, makna mupakat, definisi mupakat, tegese mupakat, tegesipun mupakat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.