mura

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mura Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) lunga, ilang.








Kata kunci/keywords: arti mura, makna mura, definisi mura, tegese mura, tegesipun mura
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.