murad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

murad Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (ra)ꦢ꧀ (d)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) têgês, maksud;








Kata kunci/keywords: arti murad, makna murad, definisi murad, tegese murad, tegesipun murad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.