murid

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

murid Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦫꦶ (ri)ꦢ꧀ (d)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) wong (bocah) kang diwulang (mêguru).







Kata kunci/keywords: arti murid, makna murid, definisi murid, tegese murid, tegesipun murid

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.