murina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

murina Aksara Jawa: ꦩꦸꦫꦶꦤ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak mèlu muring (ngrewangi) dening kancane (sanak sêdulure) dipialani ing liyan;;
Kacocogna karo mrina.








Kata kunci/keywords: arti murina, makna murina, definisi murina, tegese murina, tegesipun murinaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org