muris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

muris Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦫꦶ (ri)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. (Kw) mlayu marga wêdi (isin).








Kata kunci/keywords: arti muris, makna muris, definisi muris, tegese muris, tegesipun muris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.