murta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

murta Aksara Jawa: [[ꦩꦸrta|ꦩꦸ (mu)rta (rta)]]
Lingga:

  1. (Kw) ilang.








Kata kunci/keywords: arti murta, makna murta, definisi murta, tegese murta, tegesipun murta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.