murti

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

murti Aksara Jawa: [[ꦩꦸrti|ꦩꦸ (mu)rti (rti)]]
Lingga:

  1. (Kw) awak, pawakan







Kata kunci/keywords: arti murti, makna murti, definisi murti, tegese murti, tegesipun murti

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.