murus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

murus Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦫꦸ (ru)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. bêbanyu mangsur;;
Kacocogna karo urus.








Kata kunci/keywords: arti murus, makna murus, definisi murus, tegese murus, tegesipun murus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.