murus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

murus Aksara Jawa: ꦩꦸꦫꦸꦱ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. bêbanyu mangsur;;
Kacocogna karo urus.








Kata kunci/keywords: arti murus, makna murus, definisi murus, tegese murus, tegesipun murusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=murus&oldid=80623"