murus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

murus Aksara Jawa: ꦩꦸꦫꦸꦱ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. bêbanyu mangsur;;
Kacocogna karo urus.








Kata kunci/keywords: arti murus, makna murus, definisi murus, tegese murus, tegesipun murusBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org