musibat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

musibat Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦱꦶ (si) (ba)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) wêwêlak, sot.








Kata kunci/keywords: arti musibat, makna musibat, definisi musibat, tegese musibat, tegesipun musibat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.