mustaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mustaka Aksara Jawa: [[ꦩꦸstaꦏ|ꦩꦸ (mu)sta (sta) (ka)]]
Lingga:

  1. (Kw) pucuk, êndhas;;
Kacocogna karo mastaka.








Kata kunci/keywords: arti mustaka, makna mustaka, definisi mustaka, tegese mustaka, tegesipun mustaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org