mustapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mustapa Aksara Jawa: [[ꦩꦸstaꦥ|ꦩꦸ (mu)sta (sta) (pa)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak kang pinilih.








Kata kunci/keywords: arti mustapa, makna mustapa, definisi mustapa, tegese mustapa, tegesipun mustapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org