musuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

musuh Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦱꦸ (su) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak mungsuh.








Kata kunci/keywords: arti musuh, makna musuh, definisi musuh, tegese musuh, tegesipun musuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.