muta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

muta Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (ta)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak micak;;
Kacocogna karo wuta.








Kata kunci/keywords: arti muta, makna muta, definisi muta, tegese muta, tegesipun muta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.