mutajilah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mutajilah Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (ta)ꦗꦶ (ji) (la) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak nyimpang (nyêbal, nasar) saka wêwaton kang bênêr (tmr. agama Islam).








Kata kunci/keywords: arti mutajilah, makna mutajilah, definisi mutajilah, tegese mutajilah, tegesipun mutajilah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org