mutra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mutra Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦠꦿ (tra)
Lingga:

  1. (Kw) uyuh;;
Kacocogna karo putra.








Kata kunci/keywords: arti mutra, makna mutra, definisi mutra, tegese mutra, tegesipun mutra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.