mutus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mutus Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦠꦸ (tu)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. nêtêpake, mancasi;;
Kacocogna karo putus.








Kata kunci/keywords: arti mutus, makna mutus, definisi mutus, tegese mutus, tegesipun mutus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.