mutus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

mutus Aksara Jawa: ꦩꦸꦠꦸꦱ꧀
Lingga: krama/ngoko

  1. nêtêpake, mancasi;;
Kacocogna karo putus.








Kata kunci/keywords: arti mutus, makna mutus, definisi mutus, tegese mutus, tegesipun mutus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org