muwa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

muwa Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (wa)
krama/ngoko

  1. êngg muncul mabur;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti muwa, makna muwa, definisi muwa, tegese muwa, tegesipun muwa

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.