muwun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

muwun Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦮꦸ (wu)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. ki nangis.








Kata kunci/keywords: arti muwun, makna muwun, definisi muwun, tegese muwun, tegesipun muwun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org