nêlahi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nêlahi


  1. (Kw) sumorot, sumunar;;
Kacocogna karo têlah.








Kata kunci/keywords: arti nêlahi, makna nêlahi, definisi nêlahi, tegese nêlahi, tegesipun nêlahi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org