naas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

naas


  1. krama/ngoko (dina naas) dina kang dadi sirikan ora kêna dianggo duwe gawe lsp. (yaiku dina gêblage wong tuwane lsp).








Kata kunci/keywords: arti naas, makna naas, definisi naas, tegese naas, tegesipun naasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org