nabda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nabda


  1. (Kw) clathu, gunêman;;
Kacocogna karo sabda.








Kata kunci/keywords: arti nabda, makna nabda, definisi nabda, tegese nabda, tegesipun nabda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org