nadar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

nadar


  1. (Ar) krama/ngoko ak kaul, kasaguhan kang bakal dilakoni samangsa kang disêdya wis kêlakon.








Kata kunci/keywords: arti nadar, makna nadar, definisi nadar, tegese nadar, tegesipun nadar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org