nadar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nadar


  1. (Ar) krama/ngoko ak kaul, kasaguhan kang bakal dilakoni samangsa kang disêdya wis kêlakon.








Kata kunci/keywords: arti nadar, makna nadar, definisi nadar, tegese nadar, tegesipun nadar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.