naga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

naga

  1. (Kw) ak gajah;
  2. (Kw) ula;
  3. krama/ngoko ula gêdhe;
  4. ak ula siluman kang njaga keblat (ana kang alihan sabên dina, sasi, tahun, dianggo petungan).








Kata kunci/keywords: arti naga, makna naga, definisi naga, tegese naga, tegesipun naga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org