nahas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nahas


  1. krama/ngoko ak
Kacocogna karo naas.








Kata kunci/keywords: arti nahas, makna nahas, definisi nahas, tegese nahas, tegesipun nahas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org