Menyang kontèn

naib

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

naib


  1. (Ar) krama/ngoko pangkating punggawa mesjid sesulihing pangulu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti naib, makna naib, definisi naib, tegese naib, tegesipun naib

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.