najis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

najis (Ar) krama/ngoko

  1. dianggêp najis;
  2. êngg sêsukêr;
  3. êngg jijik, ora sudi;








Kata kunci/keywords: arti najis, makna najis, definisi najis, tegese najis, tegesipun najis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org