najis

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

najis (Ar) krama/ngoko

  1. dianggêp najis;
  2. êngg sêsukêr;
  3. êngg jijik, ora sudi;







Kata kunci/keywords: arti najis, makna najis, definisi najis, tegese najis, tegesipun najis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.