nala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

nala


  1. (Kw) ati, pangrasaning ati.








Kata kunci/keywords: arti nala, makna nala, definisi nala, tegese nala, tegesipun nala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org