nam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nam


  1. krama/ngoko
Kacocogna karo anam, ênam.








Kata kunci/keywords: arti nam, makna nam, definisi nam, tegese nam, tegesipun nam
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.