nam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

nam


  1. krama/ngoko
Kacocogna karo anam, ênam.








Kata kunci/keywords: arti nam, makna nam, definisi nam, tegese nam, tegesipun namBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org