nampan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nampan


  1. krama/ngoko ak bangsaning tembor;;
Kacocogna karo panampan.








Kata kunci/keywords: arti nampan, makna nampan, definisi nampan, tegese nampan, tegesipun nampan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org