nanah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nanah


  1. krama/ngoko banyuning tatu (gudhig lsp) warnane putih;








Kata kunci/keywords: arti nanah, makna nanah, definisi nanah, tegese nanah, tegesipun nanah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.