nanas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nanas


  1. krama/ngoko araning têtuwuhan sarta woh.








Kata kunci/keywords: arti nanas, makna nanas, definisi nanas, tegese nanas, tegesipun nanas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.