nanas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nanas


  1. krama/ngoko araning têtuwuhan sarta woh.








Kata kunci/keywords: arti nanas, makna nanas, definisi nanas, tegese nanas, tegesipun nanas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org