nangga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nangga Aksara Jawa: (na) (ng) (ga)

  1. sanja mênyang tangga;








Kata kunci/keywords: arti nangga, makna nangga, definisi nangga, tegese nangga, tegesipun nangga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.