nape

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nape Aksara Jawa: (na)ꦥꦺ (pe)

  1. rasane kêcut-kêcut lêgi tmr. têbu (marga wis lawas).








Kata kunci/keywords: arti nape, makna nape, definisi nape, tegese nape, tegesipun nape
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org