nape

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nape Aksara Jawa: (na)ꦥꦺ (pe)

  1. rasane kêcut-kêcut lêgi tmr. têbu (marga wis lawas).







Kata kunci/keywords: arti nape, makna nape, definisi nape, tegese nape, tegesipun nape

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.