napsu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

napsu (Ar) krama/ngoko ak

  1. hardaning ati;
  2. muring
Kacocogna karo
  • nêpsu.








Kata kunci/keywords: arti napsu, makna napsu, definisi napsu, tegese napsu, tegesipun napsuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org