natas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

natas krama/ngoko

  1. mêdhot;
  2. (sawêngi natas) muput
Kacocogna karo
  • tatas.








Kata kunci/keywords: arti natas, makna natas, definisi natas, tegese natas, tegesipun natas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.