natpada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

natpada (na)ꦠ꧀ (t) (pa) (da)


  1. (Kw) sumungkêm.








Kata kunci/keywords: arti natpada, makna natpada, definisi natpada, tegese natpada, tegesipun natpada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.