natur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

natur krama/ngoko

  1. akon ngadêg jêjêg (tmr. jaran);
  2. nggotong bocah kang arêp bêbanyu
Kacocogna karo
  • tatur.








Kata kunci/keywords: arti natur, makna natur, definisi natur, tegese natur, tegesipun natur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.