natur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

natur krama/ngoko

  1. akon ngadêg jêjêg (tmr. jaran);
  2. nggotong bocah kang arêp bêbanyu
Kacocogna karo
  • tatur.








Kata kunci/keywords: arti natur, makna natur, definisi natur, tegese natur, tegesipun natur Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org